Hoe besmettelijk is Laura Dekker?

2dsci3069_300x225Of ene Laura Dekker niet gauw met haar bootje Columbus achterna kan? En wel héél snel! Al die aandacht is namelijk niet goed voor brutale, vroegrijpe meisjes die niet onder de duim te houden zijn. Laura maakt ze momenteel allemaal gek. Nu ook al met een website over haar idiote plannetje voor een reis om de wereld in tachtig ongelukken.

Het 12-jarig dochtertje van Tand Pasta is al helemaal aangestoken door het ongeleide projectiel. Haar plannetje om in een 2-motorig vliegtuigje het Kanaal over te steken en terug te vliegen in een luchtballon is in elk geval ingeslagen als een bom in Huize Pasta. Dat krijg je dus met al die media-aandacht! Losgeslagen ADHD-tieners die desnoods naar de rechter stappen om hun zin te krijgen. Treurig zijn ook al die reacties van al die treurige mensjes die opduiken in het gastenboek van Laura. Je zou ze toch direct de mond aftapen, als je de kans kreeg…

De vijf treurigste reacties?

5) “Hebben we eindelijk weer iemand met een ‘VOC mentaliteit’, is het weer niet goed!”

4) “Hey Laura, jij bent geen eigendom van de staat, de staat is er om jou te dienen.”

3) “Neem geen beslissingen om je te bewijzen, maar blijf jezelf! God’s zegen onderweg.”

2) “Ik ben ervan overtuigd dat zeilen in je bloed zit en dat je beter bent dan het gros van de volwassen zeilers.”

1) “Maar besef je wel: je hebt het hier over een mens. Een mens van vlees en bloed, een mens met dromen. Een mens die in een ‘vrij’ (Dit valt dus inmiddels nog te betwijfelen) land woont en géén eigendom van de staat is. Iemand die de ballen WÉL heeft om haar droom achterna te gaan.”

Echt, in Nederland wonen veel meer gevaarlijke idioten dan u zelf ooit vermoedde…

Advertenties

Tags: , , , ,

3 Reacties to “Hoe besmettelijk is Laura Dekker?”

 1. bEngel Says:

  Problematiek is in welke mate de Staat (in deze niet eens de Raad voor de Kinderbescherming zelf!) de moraal bepaalt/vaststelt wat goed is voor de ontwikkeling van het individu c.q. minderjarige. Het betreft hier duidelijk een discrepantie tussen de academisch, politieke moraal van Pappie Politiek versus de levensfilosofie van het individu, waarbij de Staat haar bevoegdheden, en zo haar bestaansrecht meent te moeten beschermen.

  De bekrompen gedachtes van met name ambtenaartjes, waarbij de Minister graag voorop loopt, en die vanuit hun eigen vakinhoudelijke onkunde en maatschappelijk sociale onvermogen de ontwikkeling van het individu willen normaliseren naar een gemiddelde kleinburgerlijke gezins-, c.q. leersituatie, is een bijzonder gevaarlijke ontwikkeling. Een hellend vlak, waarbij de Staat zich steeds meer meent te kunnen veroorloven om de psychisch sociale ontwikkeling van het individu te controleren en zo te sturen.

  Misschien is het raadzaam dat de Staat der Nederlanden hun aandacht en werkzaamheden wat meer gaan richten op de voorkoming van mishandeling van kinderen, het bestrijden van loverboys, drugsproblematiek enz. Wanneer ik de laatste jaren zo de berichten hoor valt er bij de instanties nog heel wat te verbeteren. De ene na de andere blunder wordt er gemaakt welke zelfs soms tot de dood (moord) van het kind heeft geleid. (lees het “maasmeisje”).Ik zal hierbij verder de zeer lage kwaliteit van ons onderwijsbestel maar buiten beschouwing laten.(Ergens onderaan in de Europese ranglijst geloof ik).

  PS : Leuk om ff te weten?

  Het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens stelt o.a.

  EVRM XIII-8A Art 2 Recht op onderwijs

  Niemand mag het recht op onderwijs worden ontzegd. Bij de uitoefening van alle functies die de Staat in verband met de opvoeding en het onderwijs op zich neemt, eerbiedigt de Staat het recht van de ouders om zich van die opvoeding en van dat onderwijs te verzekeren, die overeenstemmen met hun eigen godsdienstige en filosofische overtuigingen.

 2. madbello Says:

  Geweldig 🙂

 3. Laura Dekker : Het symbool voor vrijheid & zelfbeschikking Says:

  […] Hoe besmettelijk is Laura Dekker? 🙂 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: