Hard wegrennen voor 'internetfenomeen' Chris Crocker…

Chris CrockerJe zou ze maar in het echt tegenkomen: internetberoemdheden… Bij sommigen velen van hen zouden wij keihard wegrennen! Nee, wij hebben niets tegen homo’s (de enige juiste spelling!). Maar van de homoseksuele videoblogger Chris Crocker gaan we toch erg steigeren. In 2007 werd hij wereldwijd bekend door een zeer vervelend filmpje.

Wikipedia schrijft over dit internetfenomeen:

“Anno 2008 zijn de video’s van Crocker ongeveer 45 miljoen keer bekeken via Myspace. Op Youtube staat hij op de 19e plaats, als het gaat om meest bekeken weblogs met zo’n 65 miljoen views. Op 18 september 2007 maakte Variety Magazine bekend dat Crocker een contract had gesloten voor een eigen Realitysoap.”

Ach, arme internetters. Al valt over smaak natuurlijk te twisten. Maar zo’n filmpje als dit is toch véél en véél leuker? Alhoewel, over smaak valt dus nog heel veel te twisten!

Rest ons u het meest recente filmpje van ‘internetfenomeen’ Chris Crocker op YouTube te laten zien. Over hoe Chris rondloopt in de offline wereld en op de foto gaat met mensen die hem kennen van het internet… Niet schrikken hoor!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie