Ons schrijvend spul

Stief Appelton: kreeg internet in 1988. Was daar helemaal niet blij mee, maar ging door op aanraden van Francisco van Jole. Had ie nooit moeten doen!

Bas Staart: zegt altijd dat het onmogelijk is om schone handen te houden in een vuile wereld en heeft een seizoenkaart bij VeeeeeVeeeeeVeeeee. Ziet de mens als zijn aartsvijand, zichzelf inbegrepen.

Bad Pritt: zit nog maar net op het internet, maar vindt het nu al helemaal nix. Woont samen met vriendin en twee honden.

Bardamu: zit in het leven als in een film die steeds sneller aan hem voorbijtrekt. Weet niets van internet, en dat is een vriendelijke schatting. Hoe meer hij er van te weten komt, hoe minder hij er mee te maken wil hebben.

Tand Pasta: heeft erg witte tanden, die hij laat zien zodra hij misstanden aan de kaak stelt. Een echt bijtertje…

Boris Fleckhuijzen van Wanten: met zijn achtergrond als goochelaar, professioneel stuntman, site ontwerper en entrepreneur heeft Boris een interessante combinatie van technologie, kennis en creativiteit in huis. Ontwikkelde een aantal nuttige managementtheorieën, waaronder: “Grey mouses are everywhere”.

dr. Bono Bombario: een kritische volger van deze site. Rust momenteel uit van een taakstraf (bij Staatsbosbeheer) wegens het stalken van een internetondernemer op Twitter.

Ave Mundus: verkwanselde zijn talenten lange tijd aan een Brabants achenebbisj-bandje, maar besloot daarop dat niet muziek maar schrijven zijn roeping was. Ontdekte als oorlogscorrespondent van een bekende Nederlandse dagbladtitel dat internet voor de Taliban het duurst was in de buitengewesten van Waziristan.

Rubin Kazan: ontleende zijn schrijversnick aan een klein voetbalploegje uit het onbekende Tatarstan, dat Barcelona in Camp Nou met 1-2 versloeg. Had traumatische ervaring bij het lezen van het woord ‘schaamhaarstijlen’ op Retecool en meldde zich spontaan aan als auteur op dit blog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: